Mød formanden i Røde Kors Esbjerg

Mød formanden i Røde Kors Esbjerg

Kender I formander i Røde Kors Esbjerg?

Det er Niels Aage Giversen. Han kom ind i Røde Kors for 4 år siden og blev straks valgt ind i bestyrelsen som formand.

Niels Aage fortæller at: “før den tid kendte jeg ikke ret meget til Røde Kors. Kun at de samlede ind til nødhjælp i udlandet i forbindelse med sult og naturkatastrofer. Jeg blev derfor meget overrasket over det store antal aktiviteter i Esbjerg-lokalafdeling og over, at der er 275 frivillige. Personligt er jeg meget glad for at være en del af fællesskabet i Røde Kors og over at have mødt så mange varmhjertede og uselviske ildsjæle.”

 

Derudover fortæller Niels Aage: "Jeg går ind for, at Røde Kors også hjælper med sociale aktiviteter i Esbjerg, så alle pengene ikke sendes ud af landet. Det betyder at nu anvendes over halvdelen af afdelingens midler lokalt.
Niels Aage følger altid ivrigt med i de mange sociale aktiviteter og deltager bl.a. selv i uddelingen af julepakker og landsindsamlingen, som står lige for døren."